48. kolo,  pátek 23.2.2024
Kladno
Mladá Boleslav
0:5
49. kolo,  neděle 25.2.2024
Kladno
Třinec
5:2
50. kolo,  úterý 27.2.2024
Kladno
Litvínov
2:0
51. kolo,  pátek 1.3.2024
Budějovice
Kladno
5:3
52. kolo,  neděle 3.3.2024
Kladno
Karlovy Vary
1:4
Obrázek
A tým

Vraťte se na svá místa a na nový zimák: Kladenské permice 2022/23 v prodeji!

4. 8. 2022 od Klub
Další extraligová sezona klepe na dveře a Rytíři se po téměř dvou letech představí svým fanouškům doma, na svém výrazně zmodernizovaném ČEZ stadionu. Vraťte se na svá místa, která vám v případě vaší věrnosti podržíme. Můžete se těšit na větší komfort, nestárnoucí dvojici legend Jágr/Plekanec a spoustu hokejových bitev s dechberoucí atmosférou zpět na tradičním místě!

Ať už jste stálý nebo nový permanentkář, nenechte si ujít možná poslední sezonu Jaromíra Jágra a Tomáše Plekance, ale také návrat Otakara Vejvody po 26 letech. Tím vůbec největším lákadlem je nový kladenský stadion, který rok a půl procházel svou nejrozsáhlejší rekonstrukcí v historii. Zateplení, střecha, kostka, pokladny a skyboxy. To je jen zlomek toho, co vás od září čeká.

 

Důležité informace na začátek:

  • Hlediště i po rekonstrukci zůstává bez změn, rozmístění sedadel se nemění a kapacita je i nadále 5200 míst.
  • Permanentky platí pouze na základní část extraligy (nikoliv na přátelská utkání, nikoliv na playoff, nikoliv na baráž), na zápasy hrané na ČEZ stadionu. V případě postupu do play off nebo konání baráže mají permanentkáři předkupní právo na svá místa.
  • Permanentku si můžete koupit online nebo na pokladnách v níže uvedených termínech. Permanentní vstupenku si můžete vyzvednout před jakýmkoliv domácím zápasem na pokladně, případně můžete při online prodeji zvolit možnost zaslání permanentky domů.

 

Věrní fanoušci sedí dál na svých místech:

  • Držitelé permanentních vstupenek z postupové sezony 2020/21 mají možnost až čtrnáct dní od spuštění prodeje získat místo, na kterém na kladenském stadionu seděli. Po zadání čísla staré permanentky se navíc automaticky načte sleva (viz ceník níže).
  • Držitelé permanentních vstupenek z loňské „chomutovské“ sezony 2021/22 (netýká se těch permanentkářů, kteří měli permanentku i ve zmíněné sezoně 2020/21) mohou také uplatnit slevu, ale pouze při koupi permanentky na pokladnách.
  • Slevu na permanentku získávají také senioři (nad 70 let) a studenti do 26 let, kteří se prokážou studentskou kartou. Tyto slevy však platí jen do kategorie III. a IV. (stání).
  • Vstup zdarma mají ZTP/P + jeho doprovod (jedna osoba) a děti do 6 let, ovšem bez nároku na sedadlo.

 

Prodej online i na pokladnách:

  • Online prodej probíhá ZDE.
  • Prodej na starých pokladnách (u hlavní silnice) bude probíhat vždy v časech od 15:00 do 18:00, a to ve dnech 5.8., 10.8., 16.8., 18.8., 23.8., 1.9., 7.9. a 13.9. - permanentku si můžete zakoupit i na pokladnách během domácích přátelských zápasů (Příbram, Beroun, Rakovník i Mělník).

 

Chcete zažít utkání ve VIP skyboxu a k tomu mít i permanentky do hlediště?

Chcete podpořit extraligový a mládežnický hokej na Kladně? Máme pro vás zajímavou novinku, díky které bude vaše firma vidět, vaši zaměstnanci mohou mít motivační kulturní benefit a vy se potkáte s vašimi obchodními partnery v moderním a zcela novém skyboxu, kde si užijete hokej i jednání v soukromí a pohodlí!

V případě zájmu napište na: info@rytirikladno.cz

 

Zaplať jen půl a v půlce sezony doplať:

  • S ohledem na nejistou a složitou dobu nabízí Rytíři svým fanouškům, kteří si nemohou dovolit zaplatit celou částku, možnost zaplatit jen polovinu permanentky.
  • Tuto možnost lze využít pouze při platbě na pokladně, nikoliv online.
  • A jak to funguje? Před začátkem sezony zaplatíte polovinu z celkové částky a po prvních třinácti odehraných zápasech doplatíte zbytek. Pokud do čtrnáctého domácího utkání nezaplatíte druhou polovinu, vaše permanentka propadá.

 

Výhody a bonusy pro permanentkáře:

  • Sleva 10 % ve fanshopu po předložení platné permanentky.
  • Plakát A-týmu zdarma (klub bude o možnosti vyzvednutí informovat).
  • Sleva na výjezdy s fanklubem.
  • Výrazná úspora oproti nákupu vstupenek na jednotlivé zápasy a pohodlí - nakoupíte si permanentku a pak celou sezonu nemusíte nic řešit.
  • Předkupní právo na koupi vstupenek pro play off/baráž.
  • Automatická rezervace vašeho sedadla pro další sezonu.

 

Plánek stadionu a ceník:

Kategorie / Sektor

Nová permanentka

Permanentka věrného fanouška

Zlevněná (studenti, důchodci)

Kategorie I. (sezení, sektory světle modré)

6800 Kč

6300 Kč

-

Kategorie II. (sezení, sektory žluté)

5900 Kč

5500 Kč

-

Kategorie III. (sezení, sektory zelené)

4800 Kč

4400 Kč

3800 Kč

Kategorie IV. (stání, sektor tmavě modrý)

3500 Kč

3200 Kč

3000 Kč

 

 

INFO: V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte ticketingového manažera klubu Martina Špačka (martin.spacek@rytirikladno.cz).

INSTAGRAM FEED

#kladynko SLEDOVAT NA INSTAGRAMU