„Jsme přesvědčeni, že spolupráce dvou středočeských legend, našeho hokejového klubu a Tradičního pivovaru v Rakovníku, fanouškům doslova zachutná. Výborné pivo a hokej patří k sobě a jsme moc rádi, že díky pivu Bakalář můžeme potěšit všechny fajnšmekry na našem stadionu,“ říká manažer marketingu Rytířů Kladno Jiří Kalla.

Spojení slavných značek těší i generálního ředitele rakovnického pivovaru Jiřího Kováře. „Nezpochybnitelnou legendou a značkou kvality v historii českého hokeje je Kladno. To samé můžeme říci i o značce Bakalář v českém pivovarnictví. Přes pohnutý osud obou značek v nedávných dobách je zřejmé, že ten, kdo již byl vítězem, nezapomněl vítězit. Všichni vnímáme šest ligových titulů a vítězství v PMEZ. Stejným závazkem do budoucnosti je nespočet ocenění piva Bakalář na prestižních degustacích. Vždy je vzrušující sledovat, jak se ti, kdo to umí snaží získat postavení, které jim náleží.“

Tradiční pivovar v Rakovníku byl založen už v roce 1454, tedy v dávných dobách středověkých rytířů. Je jedním z mála samostatných nezávislých pivovarů v České republice. Svá piva vaří klasickou technologií dvourmutovým způsobem, kdy pivo kvasí v otevřených kádích a leží 40-60 dní v horizontálních ležáckých tancích. Má právo označovat své produkty chráněným zeměpisným označením ČESKÉ PIVO. Tradiční pivovar v Rakovníku za svá piva dostal řadu ocenění v prestižních českých i mezinárodních soutěžích

Město Kladno se stává pro Bakaláře místem zaslíbeným, kromě hokejového ČEZ stadionu tu má významné zastoupení i díky vlastní Pivovarské prodejně v Purkyňově ulici (v centru města, ulice nad OC Central), kde si můžete vybrat z celého sortimentu piv Tradičního pivovaru v Rakovníku, zajímavou pivní kosmetikou, firemního skla a dalších reklamních předmětů. V prodeji je tu i sudové pivo včetně možnosti výpůjčky výčepního zařízení. 

Vše o novém partnerovi kladenského hokeje, Tradičním pivovaru v Rakovníku a jeho značce Bakalář, najdete na těchto webových stránkách, za přečtení určitě stojí i Bakalářské listy.  


Ten nejlepší Bakalář v nové Hospodě na zimáku

Hospoda na zimáku je už teď otevřena ve všední dny od 10 do 22 hodin, v sobotu od 11 hodin až do půlnoci a v neděli do osmé hodiny večer. V sezoně si tu můžete dopřát hned čtyři druhy točeného Bakaláře a vybrat si z nabídky chuťovek a hotových jídel.